9 ultieme me-time momentjes
Lifestyle

5 Netflix series die je gezien moet hebben!

Ik hou van Netflix! En dan vooral vanwege de series die er te vinden zijn. Er is eigenlijk voor iedereen wel een leuke serie te vinden. Van drama tot horor en alles er tussenin. Vandaag deel ik 5 Netflix series die je eigenlijk gewoon gezien moet hebben. Lees je mee?

PRETTY LITTLE LIARS.

Ik ben aan Pretty Little Liars begonnen, omdat ik echt letterlijk van iedereen hoorde dat ik deze serie echt wel moest kijken. Een beetje sceptisch begon ik er aan, maar na een paar afleveringen was ik verslaafd haha. En niet alleen ik hoor, mijn moeder heeft elke aflevering met mij mee gekeken.

Netflix series

Pretty Little Liars heeft op momenten wel echt zo’n mind fuck gehalte. Er zijn zoveel momenten geweest dat ik dacht te weten wie A nou is.. en dan bleek het toch weer niet zo te zijn. Het enige wat ik een beetje jammer vond, was het einde van de serie. Dat kwam een beetje gehaast op mij over, maar verder.. echt een aanrader!

LUCIFER.

Deze serie hebben Daan en ik pas afgekeken en ik baalde zo dat er maar 3 seizoenen waren, maar de geruchten gaan dat er nog een 4e seizoen komt. Daar hoop ik dan maar op 😉 Lucifer is echt zo’n serie die lekker makkelijk wegkijkt. De serie gaat over (Lucifer, duh!) de duivel die de hel heeft verruild voor het zonnige LA. Daar helpt hij op zijn eigen mysterieuze wijze de politie bij het oplossen van moordzaken. Hij raakt helemaal in de ban van politie agente Chloe, zij lijkt namelijk de enige persoon te zijn waar zijn duivelse vaardigheden geen effect op hebben.

THE GOOD WIFE.

Oké, The Good Wife heb ik nog niet helemaal afgekeken, want ik kijk deze ook weer samen met moeder. Ik had er eerder al eens een aflevering van gezien en toen leek het me wel leuk. Nadat mijn moeder en ik Pretty Little Liars hadden afgekeken zochten we naar iets nieuws en dat werd The Good Wife.

The Good Wife gaat over Alicia Florrick, vrouw van de voormalig officier van justitie die nu in de gevangenis zit vanwege een seks- en corruptie schandaal. Alicia keert weer terug als advocaat om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. Ze is een briljant advocaat, maar gaandeweg de serie komt ze erachter dat het leven in de spotlights, vanwege haar man, zo zijn voordelen én nadelen heeft.

GOSSIP GIRL.

Knappe mannen, hippe vrouwen en een shitload aan drama. Moet ik nog meer zeggen? 

Netflix series

THE HAUNTING OF HILL HOUSE.

Daan en ik zijn echte horror en thriller liefhebbers. Nadat we de trailer hadden gezien wisten we gewoon dat dit echt een serie voor ons zou zijn. En dat is het dus ook! De serie richt zich niet, zoals de meeste series in dit genre, zo zeer op de geesten maar echt op de levens van alle gezinsleden en de duistere krachten van het huis. In elke aflevering staat 1 van de gezinsleden centraal,  je ziet de ervaringen zoals dat gezinslid het beleeft heeft. En elke aflevering word je een beetje wijzer over wat er zich nou allemaal heeft afgespeeld. En als je heel goed oplet kun je veel “verborgen” geesten spotten, zoals bijvoorbeeld in een spiegel.

Op twitter las ik veel berichten dat sommige scenes echt misselijk makend zijn, maar dat vind ik persoonlijk wel meevallen. Als je een echte horror liefhebber bent, zou ik je deze zeker aanraden!

 

Lees ook: mijn top 5 must see films

 

Wat zijn jouw favoriete Netflix series?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.