Persoonlijk

5 jaar getrouwd

Vandaag zijn Daniel en ik 5 jaar getrouwd, time flies!

 

5 jaar getrouwd

 

Wij waren 7 jaar samen toen wij trouwden. Nu ik daar zo over nadenk is dat best ouderwets om zo lang te wachten voordat je gaat trouwen. Voor ons was het deels een bewuste keus, er was van alles wat ons bezig hield. Toen we eenmaal wisten dat het toch echt wel eens tijd werd, ging het in sneltrein vaart!

 

5 jaar getrouwd

 

Elke relatie heeft zo zijn eigen verhaal, zo ook die van ons. Tijdens de huwelijksvoltrekking hebben wij voor muziek gekozen die ons verhaal kracht bijzette; “You’re still the one” van Shania Twain. Dat liedje mocht absoluut niet ontbreken.
Nadat ik officieel mevrouw Daniel werd 😉 zijn wij samen met Nadia foto’s gaan maken. We hadden echt geluk met het weer. Het was een warme zonnige dag, thank god, want we hadden alleen een buitenlocatie voor de foto’s.

 

5 jaar getrouwd

 

Aangezien wij allebei niet van teveel poespas houden, hebben we de receptie heerlijk simpel gehouden. Gewoon bij ons thuis in de tuin. Gezellig met familie (de dag er na voor vrienden). ’s avonds lekker uiteten geweest met familie. Het was echt een heerlijke, liefdevolle dag, al klopt het wel dat je op zo’n dag echt geleefd word.
Nu, 5 jaar later, kijk ik met een glimlach op mijn gezicht terug naar onze mooie dag. Ik ben nog net zo gelukkig, waarschijnlijk zelfs gelukkiger, met Daniel. Ondanks dat dat hij echt de irritantste man ever is 😉 zou ik niet weten wat ik zonder hem zou moeten.

 

5 jaar getrouwd

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.